• Ny

MiniFTX PRANA 150 Eco Life

Prana 150 Eco Life, designad för små utrymmen. Innehåller alla funktioner i de två föregående serierna Prana 150 Standard & Prana 150 Eco Energy. Dessutom ger den ett maximalt antal funktioner för övervakning och kontroll av luftens tillstånd och kvalitet.

  • Rekommenderad rumsarea: 60 m²
  • Effekt: 4 - 68 W
  • Tilluft: upp till 105 m³/h
  • Frånluft: upp till 97 m³/h
  • Informerar om tid och datum på displayen
  • Informerar om tillståndet för filtret på displayen och i applikationen
  • Sensorer för luftparametrar: luftfuktighet, temperatur och atmosfärstryck
314747
0 st

Eco Life-serien är utrustad med fyra extra sensorer som gör att du kan få ut mer information. Temperaturen på tilluften är fixerad vid två punkter: vid ingången till systemet och vid tillförseln till rummet. Detsamma är relevant för avluften. Sensorn kommer att visa vad lufttemperaturen är när den kommer in i värmeväxlaren och när den kommer ut.

Systemet är utrustat med temperatur- och fuktighetssensorer. Tack vare deras närvaro kan värmeväxlaren övervaka förändringen i luftkvaliteten på lokalen och automatiskt justera systemets prestanda.

Linjen kompletteras med smarta funktioner som styrs av relativ fuktighetssensor. Slå på AUTO-läget, så kommer värmeväxlaren självständigt att övervaka luftens tillstånd i lokalen. Om det behövs kommer den automatiskt att justera prestandan. Att arbeta på basis av en relativ fuktighetssensor innebär att systemet kommer att kunna reagera på antalet personer i lokalen.

Det finns också ett AUTO+-läge, där smarta funktioner anpassas efter nattens behov. 

När det gäller ljudnivå är det som att en väggklocka tickar.

Funktioner för bekväm drift av systemet under den kalla årstiden tillhandahålls. De förhindrar isbildning av värmeväxlaren vid temperaturer under + 5 ° C för att underlätta användningen av rekuperatorn oavsett årstid. Systemets möjligheter kan utökas med hjälp av tillbehör.

Filter rengör tilluften från damm. Vindskydd förhindrar att systemet blåser och rekommenderas vid installation av plattvärmeväxlaren på en höjd av 5 våningar och uppåt.

Genom att måla locket kan du anpassa ventilationssystemet till rummets interiör.

Värmeväxlaren monteras överst på väggen som gränsar till utsidan. Med hjälp av diamantborrmetoden borras ett hål utåt, i vilket arbetsmodulen installeras med hjälp av monteringsskum eller annan tätning. Endast ventilationsgallret förblir synligt: ​​det ena – inne i rummet, det andra – på fasaden.

För att säkerställa normal drift av ventilationssystemet är det nödvändigt att det korta röret (utanför) sticker ut utanför vägggränserna med ett avstånd på minst 5 mm till luftkollektorn. 

 

314747
0 st

Datablad

Anslutning typ:
Cirkulär
Anslutning mm:
150
Färg:
Vit
Frekvens (Hz):
50
ARG
AGG

Särskilda referenser