20231206

Just nu söker vi en innesäljare

Drivs du av att ge människor god service? Har du erfarenhet från retail, försäljning eller i roller med kundrelationer?

Vi söker nu en engagerad och mångsidig innesäljare som ska arbeta med försäljning och service i vår butik i Västberga. Söker du en dynamisk arbetsmiljö med varierande och spännande utmaningar? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstider: 06:30-15:30, helgfria vardagar.

Arbetsplats: Västberga, södra Stockholm

Start/omfattning: Heltid med start omgående / enl. ök

Att jobba hos oss!

Klimatgrossisten är ett familjärt företag inom detaljhandeln för ventilation och säljer produkter, utrustning och tjänster inom ventilation, energibesparing och isolering. Som en växande grossist inom ventilationsprodukter, präglas vår verksamhet av innovation och tillväxt.

I vårt lilla, men dynamiska, team lägger vi stor vikt vid flexibilitet och samarbete. Arbetsplatsen främjar produktivitet och vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare har möjlighet att utvecklas och bidra på många olika sätt, vilket är en nyckelfaktor i företagets framgång. Våra moderna lokaler kombinerar praktisk funktionalitet med en välkomnande atmosfär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som innesäljare är arbetsdagarna varierade och inkluderar allt från försäljning och kundservice till lagerhållning och orderhantering. Du är företagets ansikte utåt och kundernas första kontaktyta, det är därför av vikt att all typ av kundkontakt genomsyras av service och professionalism.

Kundservice i butiken: Som företagets ansikte utåt, ta emot och assistera kunder i vår butik med professionalism och vänlighet.

Försäljning och kundrelationer: Spela en aktiv roll i att driva försäljningen och bygga starka kundrelationer, främst genom att aktivt underhålla kontakter med befintliga kunder och engagerat söka nya affärsmöjligheter.

Kundservice via E-post: Effektivt hantera kundförfrågningar och supportärenden via e-post med goda skriftliga kommunikationsfärdigheter.

Behjälplig i lagret: Enklare lagerhållning och orderhantering samt i viss mån plock och pack av kundorder inför leverans.

Utöver ovan arbetsuppgifter ser vi gärna att du är flexibel att ta dig an diverse uppgifter som kan dyka upp inom företaget efter behov.

Vi söker dig som:

Vi ser gärna att du är praktiskt lagd med branscherfarenhet/goda kunskaper inom ventilation, har du däremot bakgrund inom bygg/hantverk sedan tidigare kan det ändock vara meriterande. 

För att trivas i rollen som Butikssäljare krävs det att du är utåtriktad och självgående med en stor skopa service. Du innehar en god förmåga att bemöta och hjälpa människor och kan enkelt sätta dig in i kundens situation.

Vi ser det som en självklarhet att du har en stark vilja att kontinuerligt utvecklas inom området ventilation och inomhusklimat samt i att förbättra din produktkunskap. Vi värderar en positiv inställning och en önskan att lära och växa tillsammans med oss.

Kvalifikationer:

-Goda kunskaper inom ventilation, extra meriterande om du har arbetat som ventilationmontör eller i butik sedan tidigare.

-Allmän generell datorvana, du kan hantera de vanligaste programmen utan problem.

-B-körkort, meriterande om du även har truckkort A-B.

-Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Du är en problemlösare som kan hantera de utmaningar som kommer med att arbeta i ett litet, men snabbväxande företag.

Vi lägger därutöver stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

I denna rekrytering samarbetar Klimatgrossisten med Bemannix AB som sköter hela rekryteringsprocessen. Vi ber därför alla sökanden att kontakta Bemannix gällande din ansökan och eventuella frågor.

Kontaktperson på Bemannix AB: Jim Björkman, Tel 08-555 687 01

Urval samt intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan denna annons utgångsdatum. Vänligen sänd cv samt personligt brev till jim@bemannix.se och ange ”Butikssäljare” i rubriken.

Vi ser fram emot din ansökan!