Filtrera på

Tillverkare
Mer Mindre
Anslutning mm:
Mer Mindre
Material:
Mer Mindre
Färg:
Mer Mindre
Filter

Vilpe Takhuvar

EN NY ERA FÖR PRESTANDAN

VILPE® frånluftshuvar och takfläktar har varit kända som pionjärer på marknaden redan sedan 1980-talet. Man kan till och med säga att VILPE® produkterna under årtiondena blivit en anmärkningsvärd del av det finska landskapet. VILPE Oy förhåller sig seriöst till sin position som en av branschens trendsättare och ser det som sin plikt att alltid skapa bättre inomhusluft, energieffektivitet och förlängd livslängd på konstruktioner för alla utrymmen. Nu är det dags för följande språng. Det är dags att uppdatera ventilationsterminalerna till 2000-talet!

RESULTATET AV INTENSIVT UTVECKLINGSARBETE

FLOW-produkternas unika prestanda är resultatet av tre års intensivt utvecklingsarbete. I modelleringen användes bl.a. VTTs Linux-superdatorkluster. Under tre års tid skapades 30 olika 3D-designversioner och av dessa fortsatte 13 som prototyper till VILPEs 3D-printning och testning. Som resultat av ”evolutionen” blev bara den bästa kvar.

TILL OCH MED 40% LÄGRE TRYCKFÖRLUST

FLOW seriens hattar har även en ca. 30% lägre tryckförlust än de traditionella VILPE®-produkterna, tack vare detta fås en inbesparing i både ventilationens energianvändaning och boendekostnaderna.

 

FÖRSTAKLASSIG VATTENSEPARATION

Tack vare intensiv luftflödestestning och den slutliga designen har FLOW produkterna en unikt bra vattenseparation och rakt uppåtriktad luftströmning. Detta säkerställer ännu bättre än tidigare att fukten stannar ute och den smutsiga luften avlägsnas rakt upp mot himlen och partiklarna smutsar inte ner taket eller fasaden.

UPP TILL 12 % ÅRLIG ENERGIBESPARING

FLOW-produkter kombinerat med VILPE® Intake minskar ventilationsaggregatets elförbrukning med upp till 12% jämfört med andra befintliga produkter på marknaden. Lägre elförbrukning känns i plånboken varje år och hjälper till att rädda naturen.*

FÖRNYAT, MODERNT UTSEENDE

VILPE® FLOW–produktseriens moderna formspråk har skapats i samarbete med industriella designers. Den raka designen kommer att täcka hela sortimentet av såväl takfläktar som också ventilations- och frånluftshuvarna.