Airmaster AM 300

Airmaster presenterar den nya AM 300. Förbättrad på flera punkter men i grunden oförändrad. AM 300 är ett medelstort ventilationsaggregat som lämpar sig för olika typer av lokaler som kontor, möteslokaler, restauranger m.m.

313840
0 st

Airmaster AM 300

Den nya AM 300 är ett decentralt ventilationsaggregat med mycket hög kvalitet, stor flexibilitet och genomtänkta tekniska och användarvänliga detaljer. Fokus har också lagt på områden kring låg energiförbrukning och miljömässig hållbarhet.

Den nya AM 300 är en vidareutveckling av den nuvarande AM 300. Allt det bästa finns kvar som EC-motorer, effektiv motströmsvärmeväxlare, automatik m.m. AM 300 är förnyad och förbättrad på så många punkter att vi utan att överdriva kan säga att produkten lyfter decentral ventilation till en ny nivå på begreppet decentral ventilation för komfortändamål.

AM 300 kan styras från en separat manöverpanel precis som Airmasters alla andra ventilationsaggregat, men den kan också styras via Airmasters IoT-plattform Airmaster Airlinq Online eller anslutas till ett intelligent fastighetssystem (BMS).

313840
0 st

Datablad

ARG
AGG

Särskilda referenser