Airmaster AM 150

AM 150 är Airmasters minsta decentrala ventilationsaggregat med värmeåtervinning. AM 150 är speciellt utvecklat för mindre lokaler som t.ex. kontor för en eller två personer samt mindre möteslokaler och grupprum.

313839
0 st

Airmaster AM 150

AM 150 är ett decentralt ventilationsaggregat som är särskilt lämpligt för ett 1–2-personskontor och mindre grupprum på företag, skolor eller institutioner. Kort sagt, till mindre lokaler där det finns behov av ett komfortabelt inomhusklimat som bidrar till trivsel och välbefinnande.

Med hjälp av individuell behovsstyrning baserat på rörelse eller närvaro i rummet och eller/CO2-nivån så ventileras det bara när det är nödvändigt. Det sparar på energin.

Dessutom kan styrningen kombineras med Airmasters molnlösning, Airlinq Online, som ger central styrning och överblick över alla Airmaster ventilationsaggregat. Ventilationsaggregatet kan naturligtvis också integreras med eget BMS via Airlinq Online och dennas API.

AM 150 är ett vägg-/takhängt ventilationsaggregat i en horisontell version där uteluft och avluft förs bakåt från aggregatet.

Ventilationsaggregatet kan installeras fullt synligt, eller del-integreras i taket, så att endast bottenplattan är synlig. Det är också möjligt för kanaldragen frånluft om ventilationsaggregatet byggs in över ett diffust undertak, eller om det önskas frånluft från ett angränsande rum.

 

Exempel på användningsområden:

  • Kontor för 1–2 personer
  • Mindre möteslokaler och liknande
  • Modulhus
  • Hotellrum
313839
0 st

Datablad

ARG
AGG

Särskilda referenser