ROSS GENOMFÖRINGSRÖR 125 SVART

Genomföringskrage bl.a. att användas vid gjutning, passar även för typ Leca-stens byggd grundmur.

309489
0 st

ROSS GENOMFÖRINGSRÖR

Användning:  Genomföringskrage bl.a. att användas vid gjutning, passar även för typ Leca-stens byggd grundmur.

Innehåll: Krage + 2 st centreringsringar.

Ross ventilationsrör är en elegant lösning för ventilation av trossbotten och för att förhindra fukt i bottenbjälklaget och radonackumulering. Den hjälper också att ge tilluft i bastuutrymmen, i källare, i eldstäder eller i ventilationsmaskiner. Ross frånluftshuv tillför luft även då det finns mekanisk lufttillförsel eller ett mekaniskt radonventilationssystem i källarutrymmen.

Ross ventilationsrör kan användas för att ventilera alla slags byggnader. Den nya större Ross 200 passar för ventilation av större objekt som höghus; t.ex. hisstrummor. Huven är designad så att luften kan strömma nästan obehindrat, inga luftspärrar kan bildas. Designen hindrar också snö, skräp eller insekter att komma i trossbottnet.

Ross-ventilationsrör finns tillgänglig i tre storlekar: Ross 125, Ross 160 och Ross 200. Lämplig storlek väljs enligt den luftmängd som ska flöda
genom röret. Ross 125 kan anslutas till en 125 mm ventilationskanal, Ross 160 kan anslutas till en 160 mm ventilationskanal och Ross 200 till en 200 mm avloppskanal.

VILPE garantier:
10 års färggaranti
20 års teknisk garanti

309489
0 st

Datablad

Anslutning mm:
200
Färg:
Svart
Vikt (kg):
1,16
ARG
VENT

Särskilda referenser