SOLAR PAPP HÖG-GENOMFÖRING SVART

  • För solfångarrör, kablar eller andra mindre rör som förs genom tak.
  • För flacka papptak som är mindre än 11,5 grader lutande.
  • Maxstorlek för uttagshålet är 100 x 60 mm.
309614
0 st

SOLAR PAPP HÖG-GENOMFÖRING 

Användning: För flacka papptak som är mindre än 11,5 grader lutande. Monteras mellan underlagspappen och takpappen.

Dimensioner: Höjd 200 mm, flänsbredd 150 mm.

Innehåll: Genomföring, krympplastslang, skruvar och monteringsanvisning.

VILPE® Solar-genomföringar är för solfångarrör, kablar eller andra mindre rör som förs genom tak. Maxstorlek för uttagshålet är 100 x 60 mm. För mindre sladdar och kablar (4 - 50 mm) finns en VILPE® Solar-tätning som säljs separat. En öppningsbar och vändbar struktur gör installationen och underhållet enkelt.

VILPE Solar-genomföring erbjuder en professionell takgenomföring för rördragningar till solpaneler eller andra mindre rör, kablar och ledningar. Genomföringen är lättmonterad, vattentät och flexibel. VILPE Solar-genomföringar finns att få för de flesta takmaterial, betongpannor, lertegel, papp, plåt osv.

Genomföringen levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan. Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen. I paketet ingår även behövliga skruvar, tätningar, monteringsanvisning samt undertaksbeslag.

Solar-genomföringens lock är fastsatt med 3 skruvar och löstagbart. Det här gör det lättare att montera genomföringen i efterhand samt komma åt rören för luftning, provtryckning och annan service. Locket kan vridas 90 grader, vilket underlättar rördragningen och ger en mycket flexibel och samtidigt säker rördragningar, utan onödiga böjar och vinklar.

309614
0 st

Datablad

Färg:
Svart
Vikt (kg):
1,948
ARG
KS

Särskilda referenser