Morakniv Basic 511 (C) – Röd

Detta är en pålitlig hantverkskniv som kan användas i många olika situationer. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har friktionsgrepp, rejält fingerskydd och ett 2,0 mm tjockt blad av kolstål, som ger både styrka och stabilitet i varje skär.

314097
0 st

Morakniv Basic 511 (C) – Röd

Detta är en pålitlig hantverkskniv som kan användas i många olika situationer. Utvecklad för hantverkaren har kniven exemplariska egenskaper för den som behöver ett rejält verktyg nära till hands. Den är dessutom lätt att återskärpa vilket gör att du kan använda den om och om igen.

Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har friktionsgrepp, rejält fingerskydd och ett 2,0 mm tjockt blad av kolstål, som ger både styrka och stabilitet i varje skär. Tack vare blad- och skaftkonstruktionen blir kniven optimal för att kunna arbeta säkert och effektivt i olika väderförhållanden året runt. Knivslidan av polymer är utrustad med Morakniv Smart Button System som gör att du kan fästa flera hantverksknivar för olika ändamål i varandra. Den har också ett praktiskt bältes-clip för att enkelt kunna fästas på bältet. Kolstål rostar, torka av och olja in bladet efter användning.

314097
0 st

Datablad

ARG
LGMR

Särskilda referenser