• Ny

MiniFTX PRANA 150 Eco Energy

Prana 150 Eco Energy, en modell som öppnar tillgång till smarta funktioner och ger ännu bättre energieffektivitet än Prana 150 Standard. Systemet är utrustat med temperatur- och fuktighetssensorer. Tack vare deras närvaro kan värmeväxlaren övervaka förändringen i luftkvaliteten på lokalen och automatiskt justera systemets prestanda. Styrs med fjärrkontroll eller app.

  • Rekommenderad rumsarea: 60 m²
  • Effekt: 4 - 68 W
  • Tilluft: upp till 105 m³/h
  • Frånluft: upp till 97 m³/h
  • Sensorer för luftparametrar: luftfuktighet, temperatur och atmosfärstryck
314746
0 st

Prana 150 Eco Energy, en modell som öppnar tillgång till smarta funktioner och ger ännu bättre energieffektivitet än Prana 150 Standard. Systemet är utrustat med temperatur- och fuktighetssensorer. Tack vare deras närvaro kan värmeväxlaren övervaka förändringen i luftkvaliteten på lokalen och automatiskt justera systemets prestanda.

Kopparvärmeväxlaren i PRANA Eco Energy 150 plattvärmeväxlare erbjuder alla funktioner som i Prana Standard 150. Samtidig tilluft och avluft, kopparvärmeväxlare med en verkningsgrad på upp till 95%, separat styrning av motorer. Det finns också kontroll via applikationen, Bluetooth och Wi-Fi-moduler.

Linjen kompletteras med smarta funktioner som styrs av relativ fuktighetssensor. Slå på AUTO-läget, så kommer värmeväxlaren självständigt att övervaka luftens tillstånd i lokalen. Om det behövs kommer den automatiskt att justera prestandan. Att arbeta på basis av en relativ fuktighetssensor innebär att systemet kommer att kunna reagera på antalet personer i lokalen.

Det finns också ett AUTO+-läge, där smarta funktioner anpassas efter nattens behov. 

När det gäller ljudnivå är det som att en väggklocka tickar.

Funktioner för bekväm drift av systemet under den kalla årstiden tillhandahålls. De förhindrar isbildning av värmeväxlaren vid temperaturer under + 5 ° C för att underlätta användningen av rekuperatorn oavsett årstid. Systemets möjligheter kan utökas med hjälp av tillbehör.

Filter rengör tilluften från damm. Vindskydd förhindrar att systemet blåser och rekommenderas vid installation av plattvärmeväxlaren på en höjd av 5 våningar och uppåt.

Genom att måla locket kan du anpassa ventilationssystemet till rummets interiör.

Värmeväxlaren monteras överst på väggen som gränsar till utsidan. Med hjälp av diamantborrmetoden borras ett hål utåt, i vilket arbetsmodulen installeras med hjälp av monteringsskum eller annan tätning. Endast ventilationsgallret förblir synligt: ​​det ena – inne i rummet, det andra – på fasaden.

För att säkerställa normal drift av ventilationssystemet är det nödvändigt att det korta röret (utanför) sticker ut utanför vägggränserna med ett avstånd på minst 5 mm till luftkollektorn. 

 

314746
0 st

Datablad

Anslutning typ:
Cirkulär
Anslutning mm:
150
Färg:
Vit
Frekvens (Hz):
50
ARG
AGG

Särskilda referenser