• Ny

MiniFTX PRANA 150 Standard

Prana Standard 150 - den mest populära modellen i PRANA-sortimentet. Systemet är den grundläggande lösningen för att skapa högkvalitativt luftutbyte.

Rekommenderad rumsarea: 60 m²

Effekt: 4 - 68 W

Tilluft: upp till 105 m³/h

Frånluft: upp till 97 m³/h

 

314744
0 st

Kopparvärmeväxlaren i PRANA Standard 150 plattvärmeväxlare bevarar upp till 95 % av värme och kyla. Separata värmeväxlarkanaler och en speciell utformning av enheten förhindrar blandning av till- och frånluftsflöden.

Funktioner för bekväm drift av systemet under den kalla årstiden tillhandahålls. De förhindrar isbildning av värmeväxlaren vid temperaturer under + 5 ° C för att underlätta användningen av rekuperatorn oavsett årstid. Systemets möjligheter kan utökas med hjälp av tillbehör.

Filter rengör tilluften från damm. Vindskydd förhindrar att systemet blåser och rekommenderas vid installation av plattvärmeväxlaren på en höjd av 5 våningar och uppåt.

Genom att måla locket kan du anpassa ventilationssystemet till rummets interiör.

Värmeväxlaren monteras överst på väggen som gränsar till utsidan. Med hjälp av diamantborrmetoden borras ett hål utåt, i vilket arbetsmodulen installeras med hjälp av monteringsskum eller annan tätning. Endast ventilationsgallret förblir synligt: ​​det ena – inne i rummet, det andra – på fasaden.

För att säkerställa normal drift av ventilationssystemet är det nödvändigt att det korta röret (utanför) sticker ut utanför vägggränserna med ett avstånd på minst 5 mm till luftkollektorn. 

 

 
314744
0 st

Datablad

Anslutning typ:
Cirkulär
Anslutning mm:
150
Färg:
Vit
Frekvens (Hz):
50
ARG
AGG

Särskilda referenser