EvoDry PD sorptionsavfuktare

Avfuktare EvoDry PD är en sorptionsavfuktare även kallad krypgrundsavfuktare. Avfuktaren är avsedd för krypgrund, torpargrund, kallvind.

304700
0 st

Avfuktare EvoDry PD

Avfuktare EvoDry PD är en sorptionsavfuktare även kallad krypgrundsavfuktare. Avfuktaren är avsedd för krypgrund, torpargrund, kallvind.

Acetec EvoDry PD – svensktillverkad avfuktare för krypgrund och kallvind
På Acetec har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor lösa problem. I 30 år har vi utvecklat och tillverkat produkter inom luft, klimat och energiteknik såsom avfuktare och ventilationsavfuktare – hela tiden av högsta kvalitet och med miljötänkande som ledord.

Fukt- och mögelskador är något man gärna slipper, då det är både tidskrävande och ekonomiskt belastande. Med modern och flexibel produktionsutrustning ser vi till att du slipper dessa problem – oavsett om det är i krypgrund, torpargrund eller kallvind.

EvoDry PD motverkar fukt på ett effektivt sätt
En sorptionsavfuktare fungerar i lägre temperaturer än en vanlig kylavfuktare. Dessutom samlar den inte på sig vatten i en behållare eller slang utan ser till att all fukt försvinner i en luftström. På så sätt bildas inget vatten och du blir kvitt fukten på ett smidigt och effektivt sätt.

Erfarenhet, kvalitet och service
EvoDry PD ger dig hög kvalitet och låg driftskostnad.

Avfuktaren är väldigt effektiv och smart – exempelvis har den både smart styrutrustning och manöverpanel.
EvoDry PD är också väldigt enkel att använda och förstå sig på. Filtret i avfuktaren behöver bara bytas 2 gånger per år och den inbyggda hygrostaten ger dig rätt relativ luftfuktighet. Dessutom fungerar den i temperaturer från -20 grader till +40 grader.
Beställ enkelt hem din EvoDry PD från vår webbshop redan idag.

I paketet medföljer:

1 st Avfuktare EvoDry PD
1 st Manöverpanel MPO-01
15 m Modularsladd
1 st Utloppsenhet
2 m våtgasslangar

304700
0 st

Datablad

ARG
AGG

Särskilda referenser