Morakniv Pro (S) Blå-Svart

En rejäl hantverkskniv som kan användas i många olika situationer. Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp, rejält fingerskydd och ett 2,0 mm tjockt blad av återvunnet svenskt rostfritt stål.

306767
1 st
C160402

Morakniv Pro (S) Blå-Svart

Morakniv Pro S är Basic 546 med ett optimerat handtag tillverkat i TPE-gummi.

Förutom att det skapar ett ergonomiskt och skönare grepp, gör gummit att handtaget inte leder kyla. Det gör att du utan problem kan arbeta utomhus i alla årstider vårt nordiska klimat erbjuder.

Det är en rejäl hantverkskniv som kan användas i många olika situationer. Utvecklad för hantverkaren har kniven exemplariska egenskaper för den som behöver ett rejält verktyg nära till hands. Bladet av återvunnet svenskt rostfritt stål håller skärpan länge.

Det ergonomiska spolformade skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp, rejält fingerskydd och ett 2,0 mm tjockt blad av återvunnet svenskt rostfritt stål, som ger både styrka och stabilitet i varje skär. Tack vare blad- och skaftkonstruktionen blir kniven optimal för att kunna arbeta säkert och effektivt i olika väderförhållanden året runt. Knivslidan av polymer är utrustad med Morakniv Smart Button System som gör att du kan fästa flera hantverksknivar för olika ändamål i varandra. Den har också ett praktiskt bältes-clip för att enkelt kunna fästas på bältet.

306767
1 st
C160402

Datablad

ARG
LGMR

Särskilda referenser